Preloader Image Alt

Tilaa uutiskirjeemme!

@alloutprods

Medeia, Ratface, Pahan Ikoni & Enragement Tiivistämölle!

Lauantaina 11. huhtikuuta Suvilahden Tiivistämöllä nähdään suomalaisen metallimusiikin kärkinimiin kuuluvia artisteja sekä nuorempia lupauksia.

Medeia on vuonna 2002 perustettu yhtye, joka tunnetaan hyvin teknisestä ja haastavasta death-metallistaan. Illan pääesiintyjä on liki 20-vuotisen uransa aikana julkaissut 5 täyspitkää, joista viimeisin Playground Musicin kautta julkaistu Xenosis näki päivänvalon vuosi sitten tammikuussa. Yhtye on nähnyt suurin piirtein kaikki Euroopan maat lukuisten kiertueiden myötä mm. Children Of Bodomin lämppärinä, ja on vakiintunut esiintyjänä kotimaisilla festivaaleilla. Medeia on myös esiintynyt mm. The Black Dahlia Murderin, Ozzy Osbournen, Decapitatedin ja Dillinger Escape Planin kanssa.

Kuuntele Xenosis-albumi täältä:
https://lnk.to/MvGOw

Ratface on helsinkiläinen sauna-core yhtye, joka tuskin esittelyjä kaipaa. Vastikään uuden Peace Out -EP:n julkaissut yhtye on reilu 10 vuotisen uransa aikana nähty mm. Tuska festivaaleilla, esiintynyt legendaarisen Suicidal Tendenciesin kanssa Saksassa, kiertänyt Eurooppaa Stam1nan ja Bob Malmströmin kanssa sekä kiinnitettiin äskettäin tämän vuoden Nummirockiin. Respekt The Old Skool!

Kuuntele uusi Peace Out -EP täältä:
https://open.spotify.com/album/174QqDXLhATGOzoAo74dsg?si=_eSwSMbCR-2bhkDnvdmYjg

Pahan Ikoni on helsinkiläinen vuonna 2008 perustettu death/thrash metal -yhtye, jonka musiikissa painottuvat mielenräjäyttävät suomenkieliset lyriikat, maksimaalinen lavameininki ja timantinkovat kitarariffit. Yhtyeen historiasta löytyy liudallinen single-julkaisuja, yksi EP ja keikkamerkinnät mm. Tuskasta ja Nummirockista. Yhtye työstää tällä hetkellä debyyttialbumiaan.

Kuuntele tuorein single Henki Hengestä täältä:
https://www.youtube.com/watch?v=OejHmdF0ikg&feature=youtu.be

Enragement tuo täysin omanlaisensa äänipaletin death metalin maailmaan rääkkäämällä kolmen vokalistin äänihuulia sekä yhdistelemällä kuolonmetelin alagenreihin ennakkoluulottomasti elementtejä muista äärimetallin tyylisuunnista. Aggressiivisesta esiintymisestään tunnettu bändi on löylyttänyt yleisöjä niin suomalaisilla lauteilla kuin Euroopassakin.

Kuuntele viimeisin albumi Burned, Barren, Bloodstained täältä:
https://www.youtube.com/watch?v=c4_wSAR6tqU&feature=youtu.be

Ennakkoliput tulevat myyntiin viikon aikana Tiketin kautta hintaan 12€. Liput ovelta 14€, mikäli jäljellä. Tapahtumassa pakollinen eteispalvelumaksu 3€.
Tapahtuma on K-18.

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/1094532077560928/


Tapahtuman järjestää All Out Productions yhteistyössä Tiivistämön / Helsingin kaupungin kanssa.
www.allout.fi
www.tiivistamo.fi