Preloader Image Alt

Tilaa uutiskirjeemme!

@alloutprods

KONSERTTI SIIRTYY MARRASKUULLE!

Tiivistämölle 13. maaliskuuta suunnitellulle HavukruunuDecaying & CHURCH OF THE DEAD -keikalle on löytynyt korvaava päivämäärä. Uusi päivämäärä on lauantai 28. marraskuuta 2020.

Uusi Facebook- tapahtumasivu alla:

Havukruunu, Decaying & Church Of The Dead at Tiivistämö
https://www.facebook.com/events/902601496851872/

Lauantai 28.11.2020
Tiivistämö
Sörnäisten rantatie 22, 00540 Helsinki
Liput 10€ (+3€ eteispalvelumaksu) / K-18

Havukruunu soittaa Tiivistämöllä harvinaislaatuisen headliner keikan! Bathoryn ja Moonsorrowin tyyliin uskollisella black/pagan -metallillaan kotimaista skeneä ravisuttanut bändi on herättänyt runsaasti mielenkiintoa myös ulkomailla. Harvoin ja valikoidusti keikkaileva Havukruunu on ’Havulinnaan’ sekä ’Kelle Surut Soi’ täyspitkiensä tiimoilta jakanut lavoja mm. Full Of Hellin, Nifelheimin sekä Hornan kanssa. 

Illan toisena artistina nähdään kotimainen death metal -yhtye Decaying. Vanhan liiton Asphyxin sekä Bolt Throwerin tyyliin vannova yhtye viettää tänä vuonna 10-vuotisjuhlavuottaan. Suomen lisäksi myös Saksassa, Hollannissa ja Venäjällä keikkailut Decaying julkaisi viidennen levynsä, ’Shells Will Fall’ Toukokuussa FDA Recordsin kautta!

Illan avaa kotimainen death metal -yhtye CHURCH OF THE DEAD. Tuska festivaalin lavallakin soittanut yhtye on julkaissut vuosien saatossa useita EP:tä ja on julkaisemassa Elokuussa ensimmäisen täyspitkänsä!

Liput myydään vain ovelta, joten paikalle kannattaa tulla ajoissa. 

Spotify-playlist:

Playlist

Tapahtuman järjestää All Out Productions ja Helsingin kaupunki.

www.allout.fi
info@allout.fi

www.tiivistamo.fi